
Här kommer vår upplevelse om Garlic & Shots i Stockholm. Vi var där med några vänner av rekommendation från Beckies syster Jessica. Vi båda älskar vitlök och det lät som ett intressant ställe.
 |
Vitlöksöl |
Jag började med att ta in en vitlöksöl. Den såg ut som skummad urin direkt från bartendern, fast kyld. Ni måste beställa in den! Det är inte alltid man faktiskt får det som beställs från menyn, här får du. Öl med färskpressad vitlök.
Vi beställde in varsin vitlöksköttbullar med vitlöksmos och vitlöksgräddsås.
Köttbullarna var välkryddade och moset var flottigt. Med flottigt menar jag att restaurangen kunde heta Garlic and Butter. Köttbullarna var goda, de smakade mycket, men inte överdriven vitlök.
 |
Vitlöksköttbullar |
Innan köttbullarna tog Beckie in vitlökscaramares med aioli. Vad tänker ni på när ni hör det?
Till min förvåning kom kalla marinerade bläckfiskringar. Dom kändes halvråa, luktade och smakade konstigt. Typ som mutti. Är det kanske för att dom var kalla?
Inredningen var udda på ett intressant sätt, väggar täckta med allt möjligt från tavlor, torkade vitlök och skyltar med citat. Konceptet är värt ett besök, men maten tyckte vi inte var så märkvärdigt.
Köttbullarna var goda och helheten var bra. Kvällen var mysig. Menyn och upplevelsen var intressant.
 |
Icey, Johnny, Maria och Danny. |
 |
Innan förrätten är man alltid glad |
| |
3 av 5 rishattar |
Vi gick också på calemares med vitlök, trodde det skulle vara friterade bläckfiskringar :(
SvaraRaderaVi är nog inte dom enda=P
SvaraRadera