tisdag 3 april 2012

Hur fick dom fem rishattar??

Vi var på Mr Johansson Stig Center i Söndag och har lust att ta tillbaka ett par rishattar. De mesta var en besvikelse. Varför höll de inte samma mått som de andra gångerna vi vart där?

Mm, saftig anka...
Laxen som jag tycker om, var torr. Tänkte att den kanske hade stått i värmehållning för länge, men när dom kom ut med en ny, så var den redan överstekt. Att äta ankan kändes som att slicka asfalt. Ox- och kycklingspetten var sandpapper på spett. Mums.

Oxfilé med svampinjoner i gräddsås, vad hände med gräddsåsen? De gångerna jag ätit gräddsåsen har varit så god. Besvikelse! Jag som trodde att de friterade bananerna kunde rädda min middag, men när det tog slut gjorde tog det så långt tid att få ut nya. Två andra gäster hade frågat om dom. Tillslut sket jag i den. 

Vi var där med min familj och jag satt och skämdes under hela middagen. De fick inte uppleva det vi upplevde. Eftersom jag hade pratat så bra om Mr Johansson så gav jag dom höga förväntningar. Det kändes som jag fick förklara rätt för rätt att de inte smakade som de andra gångerna. 

Vi uppdaterar detta för att vi inte anser att de förtjänar full pott denna gång. Vi har varit där flera gånger men om denna skulle va första gången så skulle vi inte återkomma. 


Folk kommer inte tillbaka bara för de finare råvarorna, när man inte kan tillaga det rätt. Kan förstå att det är svårt att upprätthålla en buffé om man inte har stor kundflöde, men de hade gott om kunder. Är det verkligen så svårt att hålla standarden på en buffé?


Sashimin höll sin standard.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar