Söndagsbrunch på Incontro vid Korsvägen, Göteborg. Italiensk brunchbuffé för 166 kronor? Konstig summa. Kallrätter består av olika kalla grönsakrätter, salami, bulgursallad, potatissallad, ostar, laxsandwich m.m. Varmrätter består av friterade kycklingklubbor, revbensspjäll, pizza, tortellini, gratinerade makaroner, bacon, scrambled eggs och italienska korvar. Dessertbordet var uppdukat med glass och hemmagjord chokladsås, maränger och grädde. Äppelpaj, hallonmoussetårta med chokladbotten, minicupcakes, belgiska våfflor, pannkakor och frukttallrik.
 |
Svarta klumpen är revben |
Revbenspjällen såg svarta och torra ut. Flashbacks från Mr Johansson. Av min förvåning var dom svarta, men absolut inte torra. Dom var goda som fan. Allt var gott, men banga gratinerade makaronerna och hallonmoussetårtan. De smakade ingenting. Pizza med bacon och getost tänker man salt plus salt, men mina smaklökar larmade om sött! Det var inte äcklig, men ätbart. Fick bara en liten chock.
Jag tyckte att auberginerätten var god. Revbensspjällen och laxsandwichen var också något jag tog en extra gång. Det fanns mycket gott och förutom makaronerna så var hallonmoussetårtan i skuggorna.

Incontro's brunch är ganska omtalad, och därför tänkte vi testa den. Inredningen var fräsch och modern. De hade live pianospelning som höjde stämningen.
Vi förväntade oss möjligen lite bättre service. Det var mer av en kundmottagning från garderob till hovmästaren till servitrisen. Saknade det lilla extra. Öppet kök menas att gäster ser och hör kockarna. Även om det inte stör mig så kunde dom behärska sitt språk.
 |
4 av 5 rishattar |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar